Laser/ IPL ontharen

Illustratie Laser/ IPL ontharen

Voor vrijwel iedere vorm van overbeharing is er een oplossing. Er kan een onderscheid gemaakt worden tussen behandelingen met een blijvend en behandelingen met een tijdelijk effect.

Behandelingen met een tijdelijk effect zijn: harsen, epileren met een pincet, scheren, ontharingscrème.

Behandelingen met een permanent resultaat zijn elektrisch ontharen of ontharen met behulp van lichtpulsen.

Vaak geven zorgverzekeraars een vergoeding voor zowel elektrisch ontharen als ontharen met behulp van lichtpulsen. Controleer uw verzekeringspolis.

Elektrisch ontharen

Elektrisch ontharen geeft zeer goede resultaten bij kleine oppervlakten zoals in het gelaat en werkt zowel bij donkere als lichte haren.

Er wordt een dun wegwerp naaldje langs de haarschacht in de huid geschoven, hier voelt u niets van. Dan wordt er warmte afgegeven in het haarzakje waardoor de omgeving wordt vernietigd. Hierdoor kunnen er geen voedingsstoffen meer naar het haarzakje en vindt er geen haargroei meer plaats.

Ontharen met behulp van Laser.

Ontharen met de Diode Laser is een zeer effectief lichtpulssysteem voor het verwijderen van ongewenste haren. De Diode Laser onderscheidt zich op kwaliteit van alle andere lichtpulssystemen, hij kan gebruikt worden op alle delen van het lichaam en bij vrijwel alle huidtypen. Zowel voor mannen als vrouwen.

Bij de behandeling wordt er gebruik gemaakt van veilig licht. Wij zien er op toe dat de instelling volledig is afgestemd op uw huidtypen en haarkleur. De meeste cliënten ervaren tijdens de behandeling een korte warmte prikkel. De huidcontactkoeling zorgt voor comfort en optimale bescherming

Afbeelding voor behandeling