Acne behandelingen

Illustratie Acne behandelingen

Tijdens deze behandeling wordt de nadruk gelegd op het ledigen van de comedonen (zwart of witte pukkeltjes) en het verdunnen van de hoornlaag. Het is belangrijk dat deze worden weg gehaald zodat ze niet kunnen gaan ontsteken. We werken met producten vrij van bewaarmiddelen en conserveringsmiddelen en bevatten huideigen ingredienten. U krijgt tips en advies hoe u uw huid het beste kunt verzorgen om de acne onder controle te krijgen.

Als u start met de producten heb je sneller resultaat en maken wij foto’s van de huid vooraf. Hiermee kun je een laagje onder de huid kijken wat er aan schade is opgebouwd en in de toekomst naar buiten gaat komen. Na 6 a 12 maanden maken we weer een foto om het resultaat te bekijken.

Litteken acne

Het behandelen van litteken acne kunnen we op verschillende manieren doen. Bijvoorbeeld door het kuren met milde zuren, Microneedling en behandelen met Vitamine A. Door middel van een intake gesprek kunnen we bekijken wat het beste bij u en uw huid past. Bel of mail gerust voor een afspraak.

De acne behandelingen worden vaak vergoed door uw zorgverzekeraar, kijk hiervoor u polis na.