Ionzyme® DF-Apparaat

Illustratie Ionzyme® DF-Apparaat

Ionzyme® DF-Apparaat: Mesotherapie zonder naalden

Het Ionzyme DF®-apparaat is voor professioneel gebruik, speciaal ontwikkeld door Dr. Fernandes en heeft twee wetenschappelijk bewezen methodes, de sonoforese en intermitterende iontoforese.

Het exclusief Ionzyme® DF apparaat wordt tijdens de gelaatsbehandeling in het instituut gebruikt. Het bevordert de opname van specifieke vitamineproducten in de huid, wat een cruciale stap is omdat de huid een waterdichte barrière heeft.

Deze barrière wordt overwonnen met twee geteste en onderzochte methoden: Intermitterende iontoforese betreft een elektrische stroom die door de huid gaat en een grotere opname van ingrediënten in de huid mogelijk maakt. Laag frequente Sonoforese zijn geluidsgolven die de vitaminemoleculen door de huid transporteren naar een dieper niveau.

Het DF® apparaat is ideaal voor de behandeling van de gevoelige huid, van de verouderde huid die geconfronteerd wordt met rimpels, pigmentvlekken en littekens. Het geeft de mogelijkheid om de huid te normaliseren en om hem op spectaculaire wijze te verjongen. Resultaten zijn reeds na enkele behandelingen zichtbaar.

Voor huidproblemen is een kuur met Ionzume® DF-apparaat aan te raden. Om de huid in goede conditie te houden adviseren wij een maandelijkse onderhoudsbehandeling.or.