Dermadrop TDA anti aging

Illustratie Dermadrop TDA anti aging

Binnen 30 minuten ziet u het eerste resultaat

TransDermal Application , TDA, is een behandeling waarbij gepatenteerde farmaceuticals door een jetstream van zuurstof naar de diepere huidlaag worden getransporteerd. De verbetering en verjonging van uw huid wordt gestart en al na 30 minuten ziet u het eerste resultaat.

De huid wordt niet aangeraakt

De huid regenereert van binnenuit en krijgt haar natuurlijke stevigheid terug. Met een regelmatige DERMADROP behandeling kunnen depots worden gevormd in de diepste lagen van de huid. Deze stimuleren de celdeling en zorgen voor een blijvende verbetering van het huidbeeld. De natuurlijke structuur van de huid wordt zichtbaar verstevigd, de elasticiteit wordt verbeterd en rimpels worden minder diep.

Een behandeling die dieper gaat

Het geheim van de penetratie in de huid schuilt in de dragerstof LP3, exclusief ontwikkeld voor dermadrop en verrijkt met actieve stoffen. Tijdens de behandeling wordt LP3 geactiveerd met zuivere zuurstof, waardoor de epidermis wordt geopend en de actieve stoffen in de huidlagen kunnen doordringen.

Blijvende versteviging, Vermindering van de rimpeldiepte, Vorming van vochtdepots, verbetering van de huidtextuur, Activering van cel vernieuwing, Opbouw van collageenvezels.

Voor iedereen bereikbaar

TDA is voor iedereen bereikbaar. Vanaf € 55,50per behandeling. Het is een ultra moderne manier om het resultaat van uw verzorgingsprogramma te optimaliseren.
TDA zal ook u verrassen!