Merken

Environ®

ENVIRON® is wereldwijd een pionier in huidverzorging met vitaminen en antioxidanten. Al ruim 30 jaar staat ENVIRON® aan de top in de wereld van huidverzorging.

ENVIRON® biedt een breed scala aan kwalitatieve huidverzorgingsproducten voor uw gelaat en lichaam. De high-tech formules bevatten ingrediënten waarvan de doeltreffendheid wetenschappelijk bewezen is. Deze formules worden samengesteld op basis van de nieuwste ontwikkelingen in anti-verouderingsonderzoek. Bovendien past elke formule zich perfect aan ieders huid aan. ENVIRON® biedt de veiligste behandelingen met de beste en meest permanente resultaten. De concentratie en kwaliteit van de vitaminen in de producten zijn goedgekeurd door het Swiss Vitamin Institute, iets wat uniek is in de wereld van cosmetica. Dit instituut werd in 1931 opgericht en is gevestigd in Lausanne in Zwitserland. Het instituut heeft als doel om bij vrouwen en mannen de verschillende natuurlijke vitaminegehaltes te onderzoeken om vervolgens te bepalen wat er nodig is voor een “normaal” vitaminegehalte om een gezond lichaam en huid op peil te houden. De producten van ENVIRON® worden niet op dieren getest en bevatten geen toevoeging van bewaarmiddelen.

Logo Environ® #1

Jane Iredale

Jane Iredal kwam als eerste op de markt in de esthetische industrie met een volledige make-up lijn gebaseerd op mineralen. Zij was de eerste die artsen een make-up lijn kon aanbieden die goed is voor de huid. Bij deze ontwikkeling werkte ze samen met wereldberoemde plastische chirurgen en dermatologen. Het is gebaseerd op een geheel nieuwe technologie. Het is zo doeltreffend dat het sterk aanbevolen wordt door plastisch chirurgen, dermatologen, visagisten en huidverzorgingsspecialisten.

De make-up van Jane Iredale is een foundation, camouflage en zonbescherming in één enkel product. Wanneer u deze make-up draagt voelt u haar niet op uw huid. U zult direct ervaren hoe eenvoudig u ze aanbrengt en hoe lang deze make-up blijft zitten zonder dat u deze hoeft bij te werken.

De producten van Jane Iredale bevatten geen kleurstoffen, chemische bewaarmiddelen, synthetische geuren en vulmiddelen zoals talk. Verschillende producten van Jane Iredale worden aanbevolen door de Skin Cancer Foundation. Dit is een internationale organisatie die zich bezichhoudt met onderwijs, preventie en behandeling van de meest voorkomende kankersoorten in de wereld. Het veelvuldig gebruik van deze producten vermindert dan ook het risico op huidkanker door overmatige blootstelling aan de zon. De producten van Jane Iredale werken ook preventief tegen beschadiging van de huid door de zon en vroegtijdige veroudering. De mooiste make-up die u dunt dragen is een gezonde huid! De producten van Jane Iredale zijn een verlenging van de dagelijkse huidverzorging en sluiten daarom naadloos aan bij de visie van Skin Support op huidverbetering.

Logo Jane Iredale #1
Logo Jane Iredale #2

Advanced Nutrition Programme

Ons gamma voor de huid is de eerste stap in een doeltreffende huidverzorging routine. De wetenschappelijke formules bieden een oplossing voor specifieke huidproblemen en bieden een globale ondersteuning van de gezondheid van de huid.

Niet alle supplementen zijn hetzelfde! Wij geven om je huid en je welzijn. Daarom worden onze ingredienten zorgvuldig getest en overtreffen we de industrienormen. We willen geen kunstmatige kleur-, smaak-, of zoetstoffen gebruiken, en onze visolien worden nauwgezet gescreend op milieu verontreinigde stoffen.

Wij geloven in het voeden van de huid van binnenuit met hoogstaande supplementen maar ook in het plaatselijk aanbrengen van bewezen, resultaat gerichte producten. Deze benadering van binnenuit naar buiten zorgt voor een stralende, jeugdige huid.

Logo Advanced Nutrition Programme #1

Inspira: Med

De bestaande huid verbeteren, vernieuwen en die vernieuwing beschermen.
De Cosmeto therapie van Inspira Cosmetics onderscheidt in eerste instantie twee huidcondities: de gevoelige en niet gevoelige huid. Bij een gevoelige huid wordt stap 1 aangepast en wordt eerst de weerstand van de huid vergroot voordat de opperhuid wordt verbeterd.

Inspira Cosmetics werkt samen met de meest vooraanstaande laboratoria.
Voortdurend onderzoek zorgt er steeds opnieuw voor dat Inspira Cosmetics tot de meest effectieve merken ter wereld behoort als het écht op huidverbetering aankomt.

Logo Inspira: Med #1