Microdermabrasie

Veel mensen hebben last van huidproblemen. Denk maar eens aan rimpeltjes, vlekjes, littekens of acne. Maar ook dofheid, verlies aan vitaliteit of grauwe huid of andere verslechteringen van de huidconditie komen steeds vaker voor. Ze zijn het gevolg van stress, spanningen, verslechterd milieu, zonlicht, roken of het vorderen der jaren.

Gelukkig is er nu een oplossing:

Microdermabrasie maakt uw huid weer gezond en geeft u weer een frisse jeugdige uitstraling. Vlekjes rimpeltjes en oneffenheden vervagen en u voelt zich weer mooi en vitaal.

Microdermabnrasie is een veilige mechanische afslijping van de bovenste huidlagen met behulp van micro-kristallen. Met de dermabrasie methode worden de dode huidcellen, oneffenheden en onreinheden effectief verwijderd. Het is een superpeeling die totale regeneratie van de huid bewerkstelligt.

Door de verwijdering van oude cellen uit de opperhuid wordt het lichaam gestimuleerd tot natuurlijke aanmaak van nieuwe jonge huidcellen. Afhankelijk van de aard van uw specifieke huidprobleem zullen wij u een behandelkuur adviseren.

Wij zijn speciaal opgeleid om te kunnen werken met de micro-dermabrasie apparatuur en kunnen u deskundig adviseren.

Het is van groot belang de behandeling thuis te ondersteunen met speciale producten geschikt voor uw huidtype. Dit is essentieel voor een goed resultaat.