Onze huisregels ivm Corona

Ivm het Corona werken wij volgens de RIVM richtlijnen en het ANBOS COVID-19 Hygiëne Protocol voor schoonheidsspecialisten. Dit houdt in dat wij uitsluitend op afspraak werken voor de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers. Ook bij het afhalen van onze producten.

Precies op tijd

Kom precies op tijd (niet te vroeg en niet te laat), zodat u niet hoeft te wachten in de ontvangstruimte, maar er ook voldoende tijd zit tussen de afspraken met de volgende klant.

Desinfecterende hand gel

Gebruik de desinfecterende hand gel bij binnenkomst.

Helaas mogen wij u niet de hand schudden bij binnenkomstInplannen

Wij werken in een team, gespecialiseerde schoonheidsspecialisten, u mag een voorkeur opgeven door wie u behandeld wilt worden maar het kan voorkomen dat u door een andere specialiste behandeld wordt.

Afspraak vergeten of te laat afgebeld?

Dat vinden wij erg vervelend, we hebben de tijd voor u gereserveerd en andere mensen teleurgesteld.

Hierdoor zijn we genoodzaakt kosten in rekening te brengen.

Indien u op dezelfde dag uw afspraak annuleert kan er 100% in rekening worden gebracht, indien u 1 dag van te voren annuleert kan er 50% in rekening worden gebracht. Bij minimaal 2 dagen van te voren worden er geen kosten in rekening gebracht. U helpt ons door bij verhindering dat zo snel mogelijk door te geven zodat wij iemand anders blij kunnen maken met u plek.

U GEZOND WIJ GEZOND, WIJ GEZOND U GEZOND!

Team